USR nu renunță la PSD-iștii din administrație

Ministrul Cătălin Drulă și-a numit secretar general adjunct promovat în perioada PSD. El a solicitat pe 15 aprilie 2021 premierului Florin Cîțu să-l detașeze pe Adrian Găvruță în funcția de secretar general adjunct la Ministerul Transporturilor.

Găvruță a văzut lumina reflectoarelor în „politica mare” sub comanda social-democratului Lucian Șova. Tot în vremea PSD el a primit Consiliile de Administrație de la Poșta Română și Institutul de Cercetare – Dezvoltare Informatică.

Adrian Daniel Găvruță a devenit secretar general adjunct la Ministerul Comunicațiilor și a fost recuperat de Cătălin Drulă la Transporturi. Amândoi sunt originari din Timișoara. De altfel, Cătălin Drulă este deputat ales în circumscripția Timiș la ultimele alegeri parlamentare.

Premierul Florin Cîțu a ales să aprobe detașarea lui Găvruță la Transporturi pentru o perioadă de șase luni. Decizia a fost emisă pe 22 aprilie 2021 și este contrasemnată de Secretarul General al Guvernului, Horațiu Gorun.

În prezent, Adrian Găvruță este și președinte al Consiliului de Administrație al Companiei Naționale Poșta Română. El este specializat în managementul dezvoltării rurale la Facultatea de Management Agricol. În trecut, Adrian Găvruță a fost șeful unui teatru din Timișoara.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI