Românii care pleacă în minivacanța de Paște la mare se pot vaccina fără programare

Mulți dintre români aleg ca în minivacanța de Paște să plece la mare. Anul acesta sărbătorile Pascale coincid cu data de 1 Mai, declarată la nivel național Ziua Muncii. Data de 1 Mai marchează de obicei începutul sezonului estival. În fiecare an, pentru a marca momentul, sute de mii de români merg la mare în această perioadă.

Este bine de știut că românii care au ales să-și petreacă minivacanța de Paște la mare anul acesta au posibilitatea să se vaccineze anti – coronavirus fără să aibă nevoie în prealabil de programare.

Turiștii care pleacă la mare de 1 Mai au nevoie doar de buletin pentru a se vaccina anti-COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de către Prefectura Constanța. 

Turiștii din Constanța se pot vaccina fără programare în perioada 30 aprilie – 3 mai , la Pavilionul Expozițional Constanța. La acest centru se poate face vaccinarea atât cu prima doză, cât și cu cea de-a doua, de rapel.

La acest centru nu înființat sunt disponibile doze de vaccin de la Pfizer / BioNTech. Turiștii care vin să se vaccineze cu doza de rapel vor avea la dispoziție oricare ser care a fost autorizat în România.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI