#NoulPolitician. Fără bani, fără loc de muncă și fără casă

Politica devine din ce în ce mai tare loc de pelerinaj pentru cei care nu au altă ocupație. Cel mai nou exemplu vine de la Sectorul 2. Un consilier local ales în 2020 are declarația de avere albă ca CV-ul unui liceean în primul an de facultate.

Fără venit, fără afaceri, fără mașină și fără locuință în București, politicianul este un mister pentru toată lumea. Nimeni nu înțelege cum reușește să supraviețuiască și mai ales unde locuiește.

Marius Ovidiu Pellegrini a fost ales pe listele USR PLUS în funcția de consilier local în Sectorul 2. Pe 10 noiembrie 2020 el a depus o declarație de avere care indică faptul că nu a muncit deloc în anul anterior.

Pellegrini nu are venituri din salarii. Politicianul nu a încasat nimic nici din activități independente. Consilierul local nu a trecut nicio sumă la venituri din chirii sau din investiții. El nu are plasamente, acțiuni sau părți sociale a căror valoare să depășască însumat limita de 5000 de euro.

Nici la capitolul bani, Marius Pellegrini nu stă deloc bine. Politicianul nu are conturi sau depozite în bănci. Aparent, dacă merge cu Uber, Marius Pellegrini poate să plătească numai cash. Tot interpretând declarația de avere, consilierul local USR nu are cum să meargă decât cu Uber pentru că nu deține mașină personală.

O altă problemă a lui Pellegrini pare să fie domiciliul din București. Politicianul nu are o locuință în București unde să stea între două ședințe ale Consiliului Local din Sectorul 2.

El a construit o casă în îndepărtatul județ Neamț și aceasta este singura proprietate pe care o deține. Casa a fost edificată în 2019. Nu se știe cu ce bani a reușit Marius Pellegrini să o ridice în lipsa unor venituri care să-i permită acest lucru.

USR Sector 2 nu este la primul profil de politician atipic. În mandatul trecut a propulsat în Consiliul Local o doamnă care fusese menționată în dosarul de urmărire penală al lui Gregorian Bivolaru.

Liderul MISA era cercetat pentru proxenetism și trafic de ființe umane. Antheia Aleksandra Mutulescu Riesch apare în rechizitoriu ca fiind prima adeptă a mișcării care a plecat ca dansatoare în Japonia și care s-a întors cu niște câștiguri considerabile, fapt care l-ar fi determinat pe Bivolaru să trimită și alte yoghine în țara Soarelui Răsare.

Practic, consiliera USR a deschis calea către cea mai profitabilă afacere a lui Gregorian Bivolaru: prostituția în Japonia. În total 280 de fete au fost trimise în Japonia pe filiera MISA conform rechizitoriului.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI