Șef nou la TVR. O jurnalistă cu experiență se pregătește să preia conducerea televiziunii publice.

Ramona Săseanu va prelua conducerea televiziunii publice săptămâna viitoare după ce raportul de activitate va fi respins în plen. Noua șefă a Televiziunii Române are o experiență media de peste 25 de ani în presa audio-vizuală.

În 1995, Ramona Săseanu a început să lucreze la un radio local din Craiova. Ea a coordonat departamentul de știri al Radio Horion. La momentul respectiv, postul de radio era un proiect pilot într-o piață dominată de radioul public.

Săseanu plecat la București pentru a lucra la PRO TV în perioada în care postul din Pache Protopopescu monopoliza piața TV din România. Ea a revenit în Craiova din postura de corespondent PRO TV pentru zona Olteniei.

Viitorul director al TVR lucrează în această instituție din anul 2001. Mare parte din viața ei profesională a fost dedicată Studioului Teritorial TVR din Craiova. Ea s-a implicat puternic în viața sindicală din interiorul televiziunii publice și cunoaște bine structura organizațională a TVR.

Ramona Săseanu este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Ea este și licențiată în drept la Universitatea „Spiru Haret” din Craiova. Jurnalista care se pregătește să preia conducerea TVR a absolvit și cursuri masterale de Management al Organizațiilor Publice la Universitatea din Craiova.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI