Spitalul Foișor primește pacienții care au nevoie de intervenții ortopedică

Spitalul Foișor s-a redeschis pentru pacienții non-COVID. De astăzi, unitatea va primi pacienții cu afecțiuni ortopedice, care au nevoie de intervenții chirurgicale. Oamenii au venit de la primele ore ale dimineții pentru a se interna în spital conform programărilor făcute de medici.

La o lună și jumătate de când pacienții de la Foișor au fost evacuați cu scandal, spitalul a reînceput să primească pacienți cu probleme ortopedice.

Oamenii au început să vină la spital încă de la ora 6 dimineața, intervalele de primire a pacienților fiind organizate din două ore în două ore. Printre primii pacienți internați s-au numărat și o parte din oamenii care au fost evacuați în noaptea de 9 aprilie și aveau nevoie urgentă de intervenții chirurgicale.

Operațiile din cadrul Spitalului Foișor vor începe cel mai probabil în data de 26 mai, mai exact, în ziua de meircuri a acestei săptămâni.

Reamintim că Spitalul de ortopedie „Foișor” din București a fost evacuat de urgență în noaptea de 9 aprilie.

Atunci, zeci de pacienți, unii dintre ei recent operați, au fost nevoiți să îşi cheme rudele pentru a fi luaţi acasă. Cei mai mulți dintre ei nu erau din Capitală.

Oamenii au fost evacuați din spital pentru că unitatea a fost transformată în regim de urgență în spital pentru pacienții COVID. Însă mulți din pacienții evacuați suferiseră intervenții chirurgicale în urmă cu puţine ore.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI