Opt români prinși la frontieră cu teste COVID false

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au depistat opt cetățeni români care au prezentat teste COVID-19 false.

„În cursul zilei de 22.05.2021, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-au prezentat opt cetățeni români,+ cu vârste cuprinse între 21 și 45 de ani, pasageri într-un microbuz de transport persoane şi într-un autoturism personal. Aceștia au prezentat autorităţilor competente, pentru control, teste PCR cu rezultate negative pentru detecția infecției cu virusul SARS-COV-2.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea testelor prezentate, la solicitarea reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Constanţa, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, constatând faptul că documentele în cauză nu au fost eliberate de către clinicile menționate,”transmit reprezentanții Gărzii de Coastă/

Polițiștii de frontieră constanţeni efectuează verificări față de cele opt persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și fals în înscrisuri sub semnătură privată, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Totodată, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Constanţa au dispus carantinarea persoanelor  pentru o perioada de 14 zile, la adresele declarate de către acestea.

 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI