CFR Cluj își caută antrenor

Edi Iordănescu nu şi-a prelungit contractul după cucerirea titlului, iar cei de la CFR Cluj îşi caută antrenor acum.

După ce nu a mai continuat cu echipa din Ardeal, Edi Iordănescu a ţinut să transmită un mesaj prin care îşi ia la revedere de la clubul cu care a luat primul titlu din cariera de antrenor principal.

Acesta a mulţumit tuturor celor care au fost aproape de el. Despre prelungirea cu CFR Cluj, tehnicianul spune că că gruparea din Gruia a fost mereu prima opţiune, doar că nu s-a găsit o clae comună

,,Contractul meu cu CFR se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am reuşit această performanţă extraordinară împreună. Am lucrat cu un grup deosebit, total profesionist, de care nu ai cum să nu te ataşezi. Fiecare în parte va rămîne în sufletul meu. Mulţumesc Preşedintelui care a crezut necondiţionat în mine şi a fost mereu un factor major de echilibru, Patronului care ştiu ce eforturi face pentru echipă şi cât suflet pune şi întregii conduceri. Mulţumesc suporterilor pentru momentele speciale de la ultimul joc şi pentru dragostea lor pentru echipă şi nu în ultimul rând staff-ului tehnic care a fost la nivel înalt, staff-ului medical şi tuturor celor implicaţi în activitatea zilnică a echipei !! Sunt mândru că am reprezentat Clujul şi clujenii !! HAI CFR CAMPIOANA ROMâNIEI!!

P.S – Nu am venit pentru bani la CFR şi nu plec pentru bani. Nu am un acord dat în altă parte şi nu ştiu ce o să-mi ofere viitorul. Am refuzat orice fel de contact până în acest moment şi prioritate a avut mereu CFR, doar că uneori în viaţă, chiar dacă există o dorinţă comună, există riscul să nu găseşti calea comună!!’, a postat Edi Iordănescu pe Facebook.

În perioada pe care a petrecut-o la CFR Cluj, în acest sezon, Edi Iordănescu a reuşit să cucerească titlul în Liga 1, dar şi Supercupa Românei, contra celor de la FCSB.

Potrivit ultimelor informaţii, favorit să-i ia locul lui Edi Iordănescu la CFR Cluj acum este Marius Şumudică.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI