Femeie găsită carbonizată într-o maşină care a luat foc lângă Braşov!

Ieri, 01 iunie 2021, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui incendiu la nivelul unui autovehiul, parcat pe raza localității Tărlungeni din județul Brașov. 

În urma lichidării incendiului de către echipajele de pompieri deplasate la fața locului, în interiorul autovehiculului a fost identificat cadavrul unei persoane.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului.
Ancheta este în curs de desfășurare.

S-a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în curtea unei case din localitatea Tărlungeni.

După stingerea incendiului în autoturism a fost gasită o persoana decedată, carbonizată.

La fata locului s-au deplasat un echipaj cu apa si spuma si un echipaj SMURD. Evenimentul a fost anuntat la 09.47.

IPJ Brașov a fost sesizat cu privire la un incendiu produs la un autoturism nefuncțional, ce se afla parcat în curtea unui case din localitatea Tărlungeni.

Incendiul a fost lichidat, de pompieri, în interiorul autoturismului fiind găsit cadavrul carbonizat al unei persoane neidentificate (posibil femeie) și 2 butelii de gaz metan, una dintre acestea fiind explodată.

Din primele date, o femeie, de 28 de ani, cunoscuta cu afectiuni psihice, a mers, in aceasta dimineata, la o statie GPL, cu un vecin, unde a incarcat cele 2 butelii, ulterior fiind lasata de vecin in fata imobilului unde a avut loc evenimentul. Se fac cercetări în cadrul unui dosar penal.

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI