Criza gunoaielor din Sectorul 1 continuă. De unde se va ridica gunoiul în perioada următoare

Primăria Sectorului 1 refuză să plătească datoriile pentru salubritate, iar din această cauză bucureștenii stau în gunoaie de câteva zile! Societatea Romprest, cea care se ocupă cu ridicarea gunoiului menajer, a decis, să colectezi și să stocheze, deșeurile de la 4 spitale din sector.

Compania Romprest anunță că ”In conditiile in care operatorii autorizati a activitatilor de sortare-tratare-depozitare au suspendat activitatea, din cauza faptului ca Autoritatea contractanta nu a achitat serviciile prestate, situatie care a dus la blocarea capacitatilor de colectare si transport ale operatorului Romprest alocate Sectorului 1 si deci la imposibilitatea de a presta.

Compania Romprest Service SA anunta ca va face efortul de a colecta si stoca temporar, pentru o perioada limitata, deseurile de la cele 4 obiective strategice de sanatate publica – Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca), Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu, Spitalul Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, unitati sanitare aflate in subordinea Primariei Sectorului 1.

Facem apel la Consiliul Local al Sectorului 1, partenerul contractual, de a intelege importanta derularii in regim de continuitate a activitatilor serviciului de salubritate si de a debloca platile restante fata de operatorul de salubritate, evitand astfel escaladarea acestei situatii.”.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI