Anunț important pentru toți bucureștenii. Ce operațiune începe în Capitală

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță că a început în oraș campania de dezinsecție și deratizare. Tratamentele se fac în fiecare seară, începând cu ora 9 și vor dura 7 zile. Asociațiile de proprietari o să fie anunțate în prealabil, astfel încât animalele de companie să nu fie afectate.

Acest a declarat într-o conferință de presă că: „Ieri seară au început operațiunile de dezinsecție și deratizare în Capitală.

Tratamentele se fac în fiecare seară, începând cu ora 9 și vor dura 7 zile, urmând să se lucreze simultan cu 12 echipe. Tratamentele împotriva țânțarilor și căpușelor o să aibă loc în tot Bucureștiul. În parcuri se va intra în zilele de joi și vineri, astfel încât acestea să fie pregătite.

Pentru deratizare, fiecare asociație de proprietari va fi anunțată de începerea tratamentului, ca să nu fie afectate animalele de companie care sunt plimbate în jurul blocurilor.

Activitățile de dezinsecție și deratizare vor fi repetate de mai multe ori pe timpul verii și al toamnei.

Nicușor Dan, a declarat pe pagina sa de facebook că: „Aș fi vrut să începem aceste operațiuni mai devreme, dar situația financiară a primăriei (datoriile curente de 3 miliarde, conturile poprite, investițiile blocate) ne-a forțat să decidem tăieri sau amânări de cheltuieli. Nu e plăcut atunci când scoți gunoiul de sub preș, dar acum suntem pe un drum bun, iar primăria își va îndeplini obligațiile față de bucureșteni”.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI