Dezorganizare juridică în dosarul Colectiv. Ce poate păți Cristian Popescu Piedone

Doi judecători din dosarul Colectiv s-au retras și urmează să se stabilească dacă dosarul va ajunge separat să fie dezbătut în divergență cu schimbările de încadrare juridică a mai multor inculpați.

Sub acest pretext juridic, în mod concret, judecătorii decid acum dacă separă fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone și pe funcționarii din subordinea acestuia precum și pe pompieri de către patronii judecați în caz.

Concret, la începutul dezbaterilor de luni instanța a anunțat că a schimbat pentru unii dintre inculpații din dosar încadrarea juridică.

„La Niță Daniela Ioana: instanța schimbă încadrarea doar pentru infracțiunea de distrugere sau sustragere de înscrisuri din instigare la această faptă în autorat”, a anunțat președintele completului de judecată.

„Popescu Piedone, Iofciu Aurelia, Ganea Luminița, Moțoc Sandra Ramona și Radu Antonina si Matei:

Privitor la acești inculpați instanța nu a căzut de acord cu privire la schimbarea de încadrare juridică. Astfel instanță va intra în complet de divergență. Judecătorul ce va intra este potrivit normelor legale cel de la permanenta din ziua de azi”, a mai explicat Curtea.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI