Prefectul Capitalei îi dă replică primarului Clotide Armand. Vezi ce îi reproșează acesta

Prefectul Capitale, Alin Stoica, a declarat, că nu își dorește să ajungă în situația de a trebui să ia măsuri de urgență în problema gunoaielor din Sectorul 1.

Alin Stoica spune că „Nu ne dorim să ajungem într-o situaţie în care să trebuiască să luăm măsuri de urgenţă. Acumularea necontrolată de gunoaie în Sectorul 1 poate să ducă acolo. A existat o solicitare din partea Primăriei Sectorului 1, noi urmărim în continuare situaţia. Am solicitat organelor în drept – DSP şi Garda de Mediu – să monitorizeze constant şi să ne raporteze în timp real”, acesta a participat la întâlnirea cu factori implicaţi în domeniul salubrităţii în Sectorul 1, care a avut loc, marţi, la propunerea preşedintelui PNL Sector 1, Sebastian Burduja, arată Agerpres.

În opinia Prefectul Capitalei, o soluţie amiabilă este dificil de găsit.

„Am văzut că există diferenţe destul de mari între Primăria Sectorului 1 şi prestator cu privire la modul în care privesc acest contract, deci, este destul de corect să afirmăm că în următoarea perioadă o soluţie amiabilă este dificil de găsit, de aceea concentrarea a fost pe o soluţie temporară, care să deblocheze lucrurile şi am identificat împreună cu prestatorul punctele de blocaj şi împreună cu Sectorul 1 şi acţionăm pentru rezolvarea acelor puncte de blocaj. De asemenea, am încercat şi să apropiem punctele de vedere ale celor două părţi şi am avut şi ieri o sesiune de discuţii între părţi. Opiniile şi poziţiile sunt destul de îndepărtate, drept pentru care rămânem la soluţiile temporare”, a adăugat Prefectul Capitalei Alin Stoica.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI