Siegfried Mureșan își anunță susținerea pentru Ludovic Orban

Europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan spune că Ludovic Orban a transformat PNL într-un „partid câștigător”, a scăpat țara de PSD și este „unul dintre cei mai credibili și apreciați lideri de partid din Europa”.

Siegfried Mureșan a scris pe Facebook că „În urmă cu exact 4 ani, pe 17 iunie 2017, Ludovic Orban a fost ales președintele Partidului Național Liberal. În acești 4 ani, Ludovic Orban a transformat PNL într-un partid câștigător:

  • Sub conducerea lui, Partidul Național Liberal a câștigat alegerile europarlamentare din 2019, a câștigat alegerile locale și am fost alături de președintele Klaus Iohannis în câștigarea celui de-al doilea mandat.
  • Ludovic Orban a condus moțiunea prin care PNL a scăpat țara de Guvernul PSD și a oferit oamenilor un guvern liberal și proeuropean. Ne aflăm la începutul a patru ani de guvernare proeuropeană sub conducerea PNL.
  • Partidul Național Liberal este acum unul dintre cele mai importante partide de centru-dreapta din Uniunea Europeană, iar Ludovic Orban este unul dintre cei mai credibili și apreciați lideri de partid din Europa.

Mult succes în continuare, Ludovic Orban!”.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI