DIICOT a descins acasă la un politician USR. Vezi cine este politicianul

40 de percheziții au fost realizate de către DIICOT în Județul Bistrița-Năsăud unde a fost vizat un grup infracțional compus din 16 persoane, ce erau specializați în contrabanda cu țigări aduse din Ucraina. Liderul grupului este ucrainean și aducea în România țigările în paleți și material lemnos.

Chiar liderul USR, deputatul Lorant Sas a recunoscut asta, în cadrul conferinței de presă de vineri, 25 iunie: „Despre colega noastră de la Rodna știu doar că a fost în acele descinderi domiciliare de acum 10 zile. Știu de la ea, am sunat-o, am întrebat-o ce s-a întâmplat. Mi-a spus că nu s-a găsit nimic la percheziție. S-au ridicat banii care s-au găsit în domiciliu și soțul dânsei a fost chemat sau dus la audieri. Așteptăm să vedem dacă există vreo incriminare”, a declarat Lorant Sas.

Reporterii bistrițeanul.ro au contactat-o pe Alexandra Boldiș, care a recunoscut că i-a fost percheziționată locuința. Dar și că soțul său a fost dus la audieri:

„Nu-s cercetată absolut deloc. Nu știu dacă-i voie să dăm din dosar. Noi nu avem nicio treabă. Pe soțu` l-o luat pentru că așa era și o trebuit să ia un membru și atâta și noi nimic. Nu s-a aflat nimic. O sumă de bani a fost luată pentru că așa e normal să iei dacă se găsește în casă. Am dat la avocat tot ce trebuie. Cei vinovați plătesc dup-aia pentru calomnie și pătarea imaginei. Eu nu îs. Soțu` îi pus pentru că așa o venit să caute pe cineva. Nu s-o aflat, merge dosarul mai departe”, a declarat consilierul USR.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI