Avarie la Institutul Fundeni și la Institutul CC Iliescu

O avarie s-a produs la cele două unități medicale, Institutul Clinic Fundeni și Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, acestea au rămas fără apă. Cei de la Apa Nova încearcă să remedieze problema.

O conductă s-a spart, vineri, și a lăsat Institutul Clinic Fundeni și Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din București fără alimentare cu apă.

Cei de la Apă Nova intervin, vineri, pentru a remedia situația.

Reprezentanții Apa Nova transimt că „Avaria care a afectat activitatea Institutului Clinic Fundeni și a Institutului pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din București a survenit pe rețelele interioare de alimentare cu apă ale unităților spitalicești, rețea care nu se află în administrarea companiei Apa Nova. Cu toate acestea, compania Apa Nova a deplasat în mod proactiv echipe operaționale la fața locului care intervin în mod voluntar în zonă la această oră, pentru a remedia avaria și pentru a minimiza intervalul de întrerupere în furnizarea cu apă”.

Ministerul Sănătății a fost informat că, în jurul orei 1.00, s-a înregistrat o avarie la conductele de apă din cadrul Institutului Clinic Fundeni care afecteză alimentarea cu apă a institutului, precum și a Institutului pentru Boli Cardiovasculare „CC Iliescu”.

Potrivit MS, în jurul orei 9.00 s-a întrunit în sedință de urgență Consiliul de Administrație al Institutului Clinic Fundeni în cadrul căreia a fost aprobată demararea procedurilor de achiziție în regim de urgență a necesarului pentru lucrările de reparație.

Urgențele medicale vor fi redirecționate de către Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă (COSU) din cadrul Ministerului Sănătății către alte unități cu competențe.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI