Luptă dură în filialele PNL

Deputatul Vetuţa Stănescu a fost aleasă, în funcţia de preşedinte al filialei judeţene PNL Hunedoara, ea menţionând că prioritatea mandatului său va fi ca liberalii să câştige judeţul Hunedoara la viitoarele alegeri.

Vetuța Stănescu a spus că „Prioritatea zero a PNL este aceea de a câştiga judeţul Hunedoara şi de a-l transforma într-un judeţ al progresului, într-un judeţ în care dezvoltăm, în care nu spunem minciuni, în care investim şi aducem investitori, în care ne păstrăm tinerii acasă. Aceasta este prioritatea PNL şi a mea în calitate de preşedinte ales cu majoritatea sufragiilor”.

Întrebată despre faptul că a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL Hunedoara, Vetuţa Stănescu a menţionat că acest lucru arată susţinerea pe care o are în cadrul filialei din partea preşedinţilor de organizaţii, a primarilor şi aleşilor locali ai partidului.

În ceea ce priveşte alegerile pentru viitorul preşedinte al PNL, ea a precizat că decizia referitoare la susţinerea unei anumite moţiuni o va lua conducerea filialei judeţene a PNL.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI