Lovitură dură pentru Florin Cîțu. Premierul atacat de unde se aștepta mai puțin

Atacat de liberalii care nu îl susțin la președinția partidului, de social democrați și de presă, premierul Florin Cîțu primește o lovitură dură de unde se aștepta mai puțin. Miza este uriașă din punct de vedere financiar.

Averea premierului

Cea mai importantă avere a premierului este reprezentată de un teren de 75 de hectare. Acesta a fost primit cu titlul de donație de la părinții săi. Elena și Vasile Cîțu au donat pădurea către copii lor Florin și George Constantin Cîțu.

Pădurea imensă este situată în localitatea Voineasa, pe malul lacului Vidra. Pădurea este învecinată cu domeniul schiabil Transalpina – Voineasa.

Cîțu și-a dat fratele în judecată

Estimată la peste 1,5 milioane de euro, pădurea premierului este mărul discordiei între acesta și fratele său. Florin Cîțu și fratele său George au ajuns la tribunal din cauza domeniului primit în dar de la părinții lor.

În Iulie 2019, primul ministru l-a chemat în judecată la Râmnicu Vâlcea pe fratele său George. În dosarul nr. 8893/288/2019 Florin Cîțu are calitatea de petent, iar George Cîțu este „intimat”.

Plângerea premierului a fost respinsă de judecători ca „neîntemeiată”. Războiul fratricid continuă. Înainte de terminarea, în octombrie, a primului proces, Florin Cîțu a continuat războiul în instanță.

În dosarul nr. 9345/288/2020 a solicitat același lucru la aceiași instanță. De această dată, judecătorii și-au declinat competența. Dosarul a ajuns la Judecătoria Brezoi unde premierul nu a mai putut să se prezinte. În martie 2021, judecătorii au suspendat cauza deoarece reclamantul nu venea în fața instanței.

Nu se știe care este cauza conflictului dintre premier și fratele său. Cu toate acestea, războiul dintre cei doi era ultimul lucru de care avea nevoie politicianul.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI