Dansatoare din buric angajată într-o companie strategică. Știe să machieze profesionist!

Raluca Paraschiv, fostă Anton este o fostă dansatoare din buric și are atestat de machioză profesionistă. La începutul acestei luni a fost angajată la Smart SA, o subsidiară a Transelectrica. Este vorba despre compania de stat care asigură mentenanța Sistemului Energetic Național. 

Femeia a dat un concurs în care cea mai tehnică cerință a fost „cunoaștere PC pachet MS Office 2010”. Pe data de 24 iunie s-a publicat anunțul de concurs. A urmat o perioadă de înscriere mai scurtă de o săptămână, iar pe 2 iulie a avut loc examenul.

Anunțul de angajare a fost hilar. Participanții au fost îndrumați să sune la un număr de telefon pentru a afla bibliografia.

Singura cerință a fost cunoașterea pachetului MS Office 2010. Femeia urmează, pe baza acestor îndeletniciri să-l consilieze pe directorul general de la SMART SA. Nu știm dacă și-a trecut în CV aptitudinile pentru dans din buric sau talentul de make-up artist.

Câștigătoarea este absolventă de Spiru Haret. Ea a frecventat și cursurile postliceale ale Școlii de Poliție și vreme de șapte ani a lucrat la Poliția Rutieră din București. A recomandat-o și faptul că este fata unuia dintre mulții lideri de sindicat care activează în zona Ministerului de Interne. 

Cu toate acestea, urmele lăsate de aventurile de dansatoare din buric încă sunt prezente pe internet. Mai multe anunțuri arată și prețurile pentru fiecare prestație.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI